Hoş geldiniz
Burası VogeClub'ın Türkiye bölümü. Türkiye'de Voge kullanan birini ilgilendiren her şey burada konuşulur: bayiler, servisler, yedek parça, tescil, muayene, sigorta, rotalar ve buluşmalar.
Hangi dilde yazılır
Türkçe veya İngilizce, nasıl isterseniz. Kimse İngilizcenizi düzeltmez, kimse çeviri yapmanızı istemez. Forumun geri kalanı ağırlıklı olarak İngilizce ama burası sizin eviniz.
Buraya ne yazılır
- Türkiye'deki bayiler ve servis deneyimleri
- Yedek parça: nereden bulunur, ne kadar sürer
- Tescil, muayene, sigorta ve kasko
- Rotalar ve gezi notları
- Buluşmalar ve grup sürüşleri
- Türkiye'deki ikinci el piyasası
Ne başka bölüme yazılır
Türkiye'ye özgü olmayan teknik sorunları forumun teknik bölümlerine, İngilizce yazmak daha iyi. Katı bir kural değil — sebebi şu: orada yazdığınızı İtalyan, İspanyol ve İngiliz kullanıcılar da okuyor ve çözümü onlardan birinde olabilir.
Satış ilanları Marketplace bölümüne, buraya değil.
İsimlendirme hakkında
Aynı motosiklet pazardan pazara farklı isimle satılıyor. İtalya ve bazı Avrupa pazarlarında adventure modeller Valico adını taşıyor: Valico 525 DSX = DS525X. Aynı motosiklet, parçalar ve aksesuarlar birebir uyuyor. Tanımadığınız bir kod görürseniz çekinmeden sorun.
Nasıl davranıyoruz
- Bayi yorumlarında olayı anlatın, kişiyi hedef almayın. "Altı hafta parça bekledim, dönüş yapılmadı" yararlı bir bilgidir. Hakaret içeren mesajlar kaldırılır.
- Motosikletle ilgili olumsuz deneyimler serbesttir. Burada hiçbir şey sansürlenmez — sadece övgü okunan bir forum kimsenin işine yaramaz.
- Yeni başlayanlara yardım edilir. "Önce ara" cevabı yasaktır.
Moderatör arıyoruz
Forumu düzenli takip ediyorsanız ve bu bölümü düzenli tutmaya yardım etmek isterseniz, aşağıya yazın veya ekibe mesaj atın.
Kendinizi tanıtın
Aşağıya yazın: hangi motosikleti kullanıyorsunuz, nereden yazıyorsunuz ve ne kadar süredir bu motordasınız.
VogeClub bağımsız bir kullanıcı topluluğudur. Voge Motor veya Loncin Motorcycle Co., Ltd. ile resmi bir bağlantısı yoktur.